«Armastuse maleva» Liina kaamera ees paljaks võtmisest: meil polnud mujal riietuda

Rasmus Rammo
, Elu24 uudistetoimetuse juht
Copy
«Armastuse maleva» Liina selgitab, miks naised kaamera ees paljaks võtsid.
«Armastuse maleva» Liina selgitab, miks naised kaamera ees paljaks võtsid. Foto: Elu24 kollaaž

Kanal 2 uue tõsielusarja «Armastuse malev» avaosas näeb juba paljast ihu, kuid mitte päris nii nagu «Poissmeeste peos» või «Rannamajas». Saates osalenud Liina sõnul polnudki naistel muud valikut, kui kaamera ees püksid jalast tõmmata. Vaata videot!

Kolmapäeval Kristiine O'Learyse meelelahutuskeskuses toimunud esilinastusel end esimest korda suurelt ekraanilt näinud Liina jäi avaepisoodiga väga rahule. «Kõik need emotsioonid ja väljaütlused, kõik on nii siiras ja ilus. Kõik oli väga vahva,» kiitis ta ja ütles, et midagi sellist ekraanile ei jõudnud, mida ta poleks tahtnud näha.

Saate alguses antakse noortele kätte tööriided ning neidude riiete vahetus pandi ka eetrisse. Esilinastuse ajal oli saalist kosta, et osalejad polnud sellest just vaimustuses. Liina sõnul polnud see tegelikult üllatav, et privaatne hetk saatesse läks, kuna naised teadsid, et majakestes on kaamerad. «Meil polnud muud kohta, kus riietuda, see oli ainus koht, kus me ennast paljaks võtsime ja riietusime,» kommenteeris Liina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles