Liivalaia elanikud vaevlevad lammutustolmu all. Margus Saar: arstid koukisid mul silmast ehituskiudu välja (1)

Elu24
Copy
Tanel Veenre, Grete Lõbu ja Margus Saar.
Tanel Veenre, Grete Lõbu ja Margus Saar. Foto: Emo Riig, Konstantin Sednev, Sander Ilvest.

Tallinnas aadressil Liivalaia 9 tehakse lammutustöid. Vanast majast jääb iga päevaga aina vähem alles, kuid tolmuprobleem ja vali müra näivad lõputud. Ühismeedias võtsid sel teemal sõna teleajakirjanikud Margus Saar ja Grete Lõbu ning ehtekunstnik Tanel Veenre. 

««Ära aja puru silma!» on mu kandideerimise loosung järgmistel valimistel, mis sobiks pealinnas nii juhtimisvõtete kui ka linnaruumis valitseva korralageduse ja räpakuse iseloomustamiseks,» kirjutas «Aktuaalse kaamera» uudisteankur Margus Saar pettunult Facebookis. 

Teleajakirjanik pööras oma postituses tähelepanu ehitustöödele aadressil Liivalaia 9. «Olen ikka imestanud ja vaadanud Liivalaia magistraali tolmutondi kahanemist. Eile jäin lihtsalt valgusfoori ette seisma ja kaasa tuli tükk langevast majast,» sõnas ta. Saare suureks õnneks jäi vaid kiviviske kaugusele Ida-Tallinna keskhaigla ja abi ei pidanud kaugelt otsima. «Muidugi aitäh ITK EMO arstidele, et silmanägemisele veel lootust annate ja ehituskiu silmast välja koukisite. Kas ma olen nüüd õnnelik? No nii ja naa...» lisas ta. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles