AMETLIK ⟩ Britney Spears vabanes lõpuks isa eestkoste alt

Elu24
Copy
Britney Spears
Britney Spears Foto: imago/Future Image / Scanpix

Kohtunik otsustas kolmapäeval Los Angeleses toimunud istungil, et Britney Spearsi isa eestkoste tütre üle peatatakse. Popstaari varade haldajaks määrati ajutiselt tema raamatupidaja.

Otsus tehti seejärel, kui 39-aastase Spearsi advokaat Mathew Rosengart esitas kohtule avalduse lauljatari isa õiguste peatamiseks kolmapäevaks. Ta väitis, et isa jätkuv kaasamine tegi poplaulja elu täielikuks põrguks.

Kohtunik Brenda Penny käskis kolmapäeval Los Angelese ülemkohtus toimunud istungil anda lauljatari varandust puudutavad dokumendid ja tema vara haldamine ajutiselt üle raamatupidaja John Zabelile. Staari varanduse väärtus on hinnanguliselt 60 miljonit dollarit.

Kohtunik nõustus Britney Spearsi advokaadiga, kes rõhutas, et staari isa tagandamine tütre eestkostja kohalt on Britney huvides parim võimalik otsus. Alates 2008. aastast isa eestkoste all elanud Britney jaoks on see tohutu võit, kirjutab The Mirror.

Britney suurim toetaja on kindlasti tema värske kihlatu Sam Asghari. Mees avaldas kohtuotsusest kuuldes Instagramis postituse, kus ta kallimat vabaduse saavutamise puhul õnnitles.

Kuigi Britney isa roll lauljatari eestkostjana on peatatud, jätkub kohus juba novembris – just siis peaks viimaks selguma, kas lauljatar on lõplikult isa eestkoste alt vabanenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles