SAATEKLIPP Nalja teed või? Sibula koorimine ajab Kanal 2 kokasaates ema ja poja riidu

Spekter
Copy

Homses Robert Rooli juhitud Kanal 2 saates «Minu emps on kõvem kokk kui sinu ema» kisub pliidi ääres päris kuumaks – vaata videost, milline näeb võistluspinges välja ühe sibula koorimine ema valvsa pilgu all!

Uues kaasahaaravas telesõus astuvad perekonnaretseptide valmistamises vastamisi kaks paari: lapsevanemad juhendavad ja lapsed kokkavad. Saates, kus terve pere on rambivalguses, on emotsioonid kiired üle keema. Juhul, kui lapsevanem tunneb, et tema võsuke ei saa ülesandega hakkama, on tal võimalus vajutada paanikanuppu ja ise käed külge panna, kuid ka sellel on oma hind – kogu toiduvalmistamise aeg hakkab jooksma topeltkiirusel. Žürii valib välja maitsvama roa ning parim paar võidab auhinnaraha ja pääseb oma tiitlit kaitsma järgmisesse saatesse. 

Seekord võistlevad juba kaks saadet järjest edasi pääsenud Liisi ja tema ema Triinu, kes  lähevad vastamisi suure Gordon Ramsay fänni Karl-Patricku ja tema ema Liinaga, kes on ka kokana töötanud. Toite hindab kokandusekspert Siim Jürgenstein, kes on toitnud rahvasaadikuid Riigikogus, on mitmekordne meister jõutõstmises ja soovis kokaks saada juba kuueaastaselt. 

«Minu emps on kõvem kokk kui sinu ema» on eetris laupäeviti kell 19.30 Kanal 2s. 

Vaata saadet Apollo TVs.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles