Kene Vernik rahuldab omaenda kohvikuga kohvikusõltuvust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kene Vernik, Mimicry
Kene Vernik, Mimicry Foto: Jelena Rudi

Mulle meeldib kohvikutes istuda ja võimalik, et see hakkab varsti sõltuvuseks muutuma,» räägib Kene Vernik, kes peab Tartu kesklinnas kohvikut nimega Nälg.

Saatest «Eesti otsib superstaari» tuntuks saanud ansambli Mimicry lauljatar Kene Vernik tunnistab, et sõpradega kohvikus istumine on üks tema meelistegevusi, kirjutab Õhtuleht.

Et oma tundi kohvikumelu järele rahuldada, sukeldus Kene eelmise aasta novembris kohvikuärisse - nüüd peab ta koos perega Tartu südalinnas söögikohta nimega Nälg, kus saab peale toidu ja joogi nautida nädalavahetustel teemapidusid.

Lauljatarile meeldiks näiteks puu- ja köögivlijad ise kasvatada. «Mulle väga meeldib mahetoit, kuna selle maitse on intensiivsem ja parem - miks me muidu nii hirmsasti vanaema juurde sööma tahame minna,» naerab Kene, kel endal selleks paraku aega ei jagu.

Kui eelmisel aastal kulutas kohvik enamiku tema aega, siis nüüdseks on kõik enam-vähem paika loksunud: «Täna saangi vabamalt võtta - muusika ja psühholoogiaga rahulikumalt tegeleda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles