USA sai oma kapotistaarid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mercedes Benz
Mercedes Benz Foto: Peeter Langovits.

USAs mõisteti süüdi mees, kes sõitis otsa transporditöölisele ning kihutas mitu kilomeetrit edasi, ohver kapoti külge klammerdumas.

Marini maakonna kohus mõistis selle nädala kolmapäeval 73-aastase autojuhi Peter Buchanani süüdi relvastatud kallaletungis, hooletus juhtimises ning otsasõidus ja sündmuskohalt põgenemises, vahendab AP.

Sarnane juhtum leidis möödunud aasta lõpus aset ka Tallinna kesklinnas, kus Kalev Rebane liiklusreguleerija Arvot poolteist kilomeetrit oma Ford Mustangi kapotil sõidutas.

Võimude teatel sõitis advokaadina töötav Buchanan 27. detsembril oma kontorisse sõitmas, kui ta läbi koonusterea teetöölisele David Ramseyle otsa sõitis.

Et mitte auto alla jääda, hüppas Ramsay Buchanani Mercedese kapotile, kuid autojuht ei võtnud hoogu maha, vaid sõitis hoopis 60-kilomeetrise tunnikiirusega kiirteele.

Võimude teatel õnnestus Ramsayl kapotilt maha tulla alles siis, kui Buchanan kiirteelt maha sõitis ning kaks autojuhti tema masinal tee blokeerisid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles