Laulja R. Kelly mõisteti süüdi inimkaubanduses

Elu24
Copy
R. Kelly
R. Kelly Foto: POOL/REUTERS/Scanpix.

Pärast aastakümneid liikunud kuritarvitamise süüdistusi ja kuuldusi mõisteti laulja R. Kelly kohtus süüdi inimkaubanduses. Mees vahendas aastaid naiste ja laste seksiteenuseid.

Muusik peab veetma nüüd aega trellide taga, vahendab BBC. R. Kelly kuriteod leidsid aset aastatel 1998–2010 ning juba aastakümneid on räägitud sellest, et laulja on alaealiste peal seksuaalkuritegusid toime pannud.

54-aastane Grammy-võitjast R. Kelly on kõiki süüdistusi eitanud. Tema advokaadid on süüdistajaid kujutanud hullunud fännidena, kes vaid valetavad. Kohtuistungi jooksul on vandemehed kuulnud ridamisi tunnistusi naistelt, kes meenutasid, kuidas R. Kelly hakkas neid mõnitama ja alandama, kui nad olid alles teismelised.

Ohvrite sõnul meelitas räppar oma tuntust kasutades nad isoleeritud maailma lõksu, kus nad pidid imetlema iga tema liigutust. Kelly jagas nende sõnul karmi käega ka karistusi, kui miski talle ei meeldinud. Näiteks anti naistele laksu ja neid pandi hotellituppa luku taha. Loe üksikasju kohtuistungitest siit

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles