TULEKUL Hirmnaljakas stseen Netflixi staarifilmist: kas 99,78 protsenti on enam-vähem kindel mats?

Spekter
Copy
«Don't Look Up»
«Don't Look Up» Foto: Filmikaader

Netflix avaldas oma promosündmusel Tudum humoorika stseeni jõuludel esilinastuvast apokalüptilisest satiirifilmist «Don't Look Up»

Stseenis püüavad astronoomid (Leonardo DiCaprio ja Jennifer Lawrence) USA presidendile (Meryl Streep) ja tolle nõunikule (Jonah Hill) puust ja punaselt selgeks teha, et planeet Maad ootab 99,78 ehk sisuliselt 100-protsendilise tõenäosusega kokkupõrge asteroidiga. Informatsioon vallandab kohe suhtekorraldusliku arutelu selle üle, millist kokkupõrke tõenäosust oleks avalikkusele mõttekaim kommunikeerida.

Mõne aja eest ilmus filmile ka esimene tiiser-treiler, millele peaks peagi saabuma jätku täispika treileri näol:

Oscari-võitjast stsenaristi ja lavastaja Adam McKay («Asepresident») staaridest kubisev satiiriline ulmedraama räägib kahest astronoomist (DiCaprio ja Lawrence), kes suunduvad globaalsele meediatuurile inimkonda läheneva komeedi eest hoiatama.

Absurdihuumori ja terava sotsiaalse sõnumiga vürtsitatud filmi olulisust Netflixi filmimenüüs ei saa alahinnata, sest tegu on ilmselgelt ühe kõige staariderohkema linateosega, mis platvormil linastunud: teistes osades astuvad üles Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Chris Evans, Rob Morgan, Ariana Grande, Tyler Perry jpt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles