Suunamudija Sten Talivee otsis rasketel aegadel lohutust alkoholist: väljapääsu ei tundunud olevat

Joanna Juuse
, Reporter-toimetaja
Copy
Sten Talivee.
Sten Talivee. Foto: Erakogu/Kristoffer Östman

Sisulooja ja roheliste ridades kandideeriv Sten Talivee tunnistas, et langes suve lõppedes sügavasse auku, kust paistis olevat pea võimatu välja saada. Rohkem kui kuu aega hiljem on ta valmis juhtunust rääkima ja soovib sellega inimeste teadlikkust suurendada. 

Sten Talivee teatas suvel oma jälgijatele, et teeb alkoholiga lõpparve. Nii libedalt aga kõik ei läinud ja augusti lõpus haaras ta taas pudeli järele. «Ühel hetkel oli mu elus hästi palju pingeid ja stressi ning tõesti, ma andsin selle lubaduse hästi kergekäeliselt ja ma tahan teie ees vabandada, sest ma ei suutnud sellest lubadusest kinni pidada,» tunnistas ta Instagrami postitustes. 

Sten räägib seda kõike sooviga ka teisi harida. «Alati on võimalik leida väljapääs, võimalus leida lahendus, sest alkohol tõesti ei lahenda sinu probleeme,» sõnas ta. Olukord läks aina hullemaks ja Sten sattus nädalaks tsüklisse. «Ma tarbisin iga päev alkoholi. Mitte küll suurtes kogustes, aga ma tundsin, et alkohol aitab mul unustada ja pingetest mööda vaadata,» lausus ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles