PILDID ⟩ Jumalaga puberteet! Kim Kardashian oli nooruspõlves tõeline «paha tüdruk»

Elu24
Copy
Kim Kardashian, 2019.
Kim Kardashian, 2019. Foto: JEAN-BAPTISTE LACROIX/AFP/Scanpix

Tõsielustaar Kim Kardashian (40) jagas ülemaailmse tütarde päeva puhul jäädvustusi ajast, mil ta veel ise krutskeid täis oli ja emale suurt peavalu valmistas. 

«Märkasin, et täna on ülemaailmne tütarde päev, mistõttu pühendan järgneva postituse oma emale ja mu tütardele, kui nad kord teismelised on,» kirjutas Kim Kardashian Instagramis ja jagas aastatetaguseid pilte. Noorel Kimil olid seljas lohvakas teesärk ja teksad, mis peaaegu et jalast vajusid. Kirsiks tordil oli tumedates toonides meik.

Kimi peres kasvavad kaks tütart, kes isegi kord sellisesse ikka jõuavad. «North ja Chi, palun olge minuga leebed, kui te ise sellesse vanusesse jõuate, mis mina neil piltidel olin. Ja ema – anna mulle andeks!» jätkas Kim. Ta meenutas, kuidas oli koduarestis, sest õde Kourtney oli ema autoga salaja sõitma läinud. «Hoolimata sellest, et ma kaasa ei teinud, oli mul siiski jama kaelas! Meil ei olnud lihtsalt muud teha, kui pildistada,» tõdes ta. 

Tõsielustaar jätkas sarkastilisel noodil naljatamist. «Mina ei olnud kunagi süüdi, ma lihtsalt kuulasin, mida mu vanem õde ja ta sõbrad ütlesid. Nad olid nii halvad eeskujud, kuid mina olin täiuslik ja selle pärast ma ka vabandan.» Kimi postitus pakkus tema jälgijatele palju nalja. «Jah, sa olid lausa kullatükk!» naeris õde Khloe. «Oh need vanad head ajad! Jumal tänatud, et me need üle elasime,» kirjutas kommentaariumis Kimi ema Kris Jenner.

Vaata ka pilte allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles