Näitleja Channing Tatum: väike tüdruk minus lihtsalt armastab kirjutamist

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Channin Tatum.
Channin Tatum. Foto: Angela Weiss/ Scanpix

Filmisõprade seas tuntud näitleja Channing Tatum on viimasel ajal silma paistnud hoopis kirjanikuna. Nüüd andis Tatum teada, et õige pea ilmub tema sulest juba teine lasteraamat.

Näitleja Channing Tatum (41) avaldab, et peagi saab järje tema esimene lasteraamat «The One and Only Sparkella» («Üks ja ainus Sparkella»), mis kuulub ka New York Timesi enim müüdud lasteraamatute nimekirja. Järjelugu plaanitakse avaldada järgmise aasta 3. mail. 

Näitleja sõnul ammutab ta inspiratsiooni kaheksa-aastaselt tütrelt Everlylt, kelle ema on Tatumi endine abikaasa Jenna Dewan. 

«Hakkasin süvenema tütre koolikogemustesse. Lõpuks otsustasin, et tahan teist raamatut Sparkella maailmast ja tema isa kogemustest sellega, kuidas üksteiselt õppida, üksteist õpetada jms. Esimene raamat rääkis väga palju sellest, kuidas Sparkella ja tema isa koos eri olukordadega hakkama saavad, kui asjade käik või tulevik ajab ärevile,» rääkis Tatum ajakirjale People.

Värske lastekirjaniku teine raamat käsitleb seda, kuidas lapsed ja vanemad tulevad üheskoos ootamatute muutustega toime.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles