Sandra Daškova avaldas äsja sündinud ilmakodaniku soo ja nime

Merilyn Närep
, Päevatoimetaja
Copy
Sandra Daškova oma lastega kokkamas.
Sandra Daškova oma lastega kokkamas. Foto: Powerhouse kommunikatsioonibüroo

Eesti parima pagari tiitliga pärjatud sisulooja Sandra Daškova teatas pühapäeval, et on pikalt sotsiaalmeediast eemal olnud, kuna lapseootus möödus raskelt. Nüüd kasvab Sandra peres kolm särasilmset põngerjat.

«Kolmas rasedus on olnud kõige raskem eluetapp minu elus. See on olnud raske nii vaimselt kui ka füüsiliselt. Varsti jutustan teile lähemalt, mis ja kuidas kõik kulges. Seniks võtan veel aega, et ennast koguda ja taastuda,» kirjutas Sandra ühismeedias. «See pildike on tehtud kaks päeva enne pisikese sündi,» lisas ta ja jagas suvist klõpsu kahe tütrega.

Nüüd avalikustab Sandra lapse soo ja nime. «Tere tulemast meie sekka, pisipoiss Rikhart Wolfram,» kirjutab ta uues postituses. 

«Rikhart sündis augusti alguses ja koos minuga läbis ühe keeruka teekonna. Nii vahva, et tüdrukute seltskonnas on nüüd ka üks poisike,» avaldab ta. Plikad ootasid Sandra sõnul vennakest väga. «Igal hommikul tulevad ja paitavad-musitavad oma vennakest nagu näeksid teda esimest korda.»

Sandra kihlus 2018. aastal ettevõtja ja kirjanikuametit proovinud Roone Roostiga. Paaril on ka kaks tütart: viieaastane Adriana ning kolmeaastane Elisabeth.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles