See sügis tõotab tulla astroloogiliselt märksa leebem kui möödunud aastal, ent toob kaasa siiski omajagu intensiivsust. Tähtedeseis näitab, et kõigele vaatamata ollakse liikumas õiges suunas. Loe lähemalt, mis meid ees ootab. 

See sügis tõotab tulla muutusterohke ning mingil määral vintsutav, kuid üldiselt palju leebem ja rahulikum kui eelmisel aastal. Sügisekaardis on seekord Päike ühenduses Marsiga Kaaludes, kuid Päike ja Marss on Kaaludes mõlemad nõrgendatud. Eks sügisele ongi iseloomulik valguse ja energia vähenemine, ent seekord viitab see justkui katsele loomulikule voolavusele vastu punnitada (Marss), mis kokkuvõttes ei tasu ära.

Päikese ja Marsi trigoon Saturnile näitab, et sel sügisel tuleb olla praktiline ja vastutustundlik - asjad ei liigu liialt kiiresti, aga kui ise võtta vastutus, siis läheb kõik tasapisi paremuse poole. Kuna sügise algus jääb täiskuu faasi, siis kulgeb kogu sügis protsesside lõppemise ja kulmineerumise noodil. Tasub ka pidada meeles, et 6 taevakeha on retrograadsed - sel sügisel on olulisem seniseid otsusi ümber hinnata ja asju sügavuti läbi kaaluda ning ei tasu rutakalt uute tuultega kaasa lennata.

Kommentaarid
Copy