Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Laulja Eleryn Tiit tutvus kallimaga tuntud muusiku kontserdil: jätsin oma esinemise lausa ära

Copy
Eleryn Tiit
Eleryn Tiit Foto: Hindrek Maasik

Raadios MyHits käis külas muusik Eleryn Tiit, kes rääkis oma uuest singlist ja kergitas tiba ka eraelult saladuseloori.

MyHitsi hommikuprogrammi väisas kolmapäeval muusik Eleryn Tiit, kes esitles enda uut videosinglit «Kõikjal kõiges». Lugu on Donna Lewise 1996. aasta hiti «I Love You Always Forever» eestikeelne versioon. 

Lauljatari muusikavideos teeb kaasa ka Eleryni stilistist kallim Jörgen Terepson. «Olin kindel, et ta ei tule,» rääkis Eleryn peika kutsumisest muusikavideosse. «Küsisin ja ta oli nõus, olin väga üllatunud. Võttis koer Udu ka kaasa.»

Muusik tõdes, et kellegi teisega ei oleks see video nii siiras tulnud, kuna lugu räägib armastusest. «Naljakas oleks olnud seda näitlejaga teha, ja poleks päris emotsioone olnud.» Eleryn sõnas, et unustas lausa ära, et kaamerad filmisid. «Tahtsimegi anda edasi just seda puhtust ja siirust, mis armastusega kaasas käib.»

Lisaks paljastas Eleryn raadiosaates, et kohtusid Jörgeniga Karl-Erik Taukari kontserdil. «Tahtsin Taukarit kuulama minna, jätsin oma esinemise lausa ära,» tunnistas lauljatar, lisades, et tegelikult oli kõik okei ja esinemisele läks tema muusikust sõbranna Rahel.

Esimest ühist pilti kallimaga jagas lauljatar sotsiaalmeedias juuli alguses, lisades armsa foto juurde südame.

Tagasi üles