KONTSERT ⟩ Metal-muusika suurnimed Dark Tranquillity ja Ensiferum saabuvad kevadel Eestisse

MUSA portaal
Copy
Dark Tranquillity
Dark Tranquillity Foto: Pressifoto

Rootsi meloodilise death metali esinumber Dark Tranquillity ja Soome folk-metali legend Ensiferum saabuvad kevadise ühistuuriga Eestisse, astudes üles laupäeval, 21. mail klubis Tapper.

Aprillis algav 53 kontserdist koosnev tuur läbib 23 riiki ja on mõlema, tavaliselt aktiivselt esineva bändi jaoks esimene suurem ettevõtmine üle mitme aasta.

«Aeg on murda selle hirmunult vaikiva ajastu selgroog!» põrutab Dark Tranquillity laulja Mikael. «Pelgalt mõte sellest, et saame peatselt kohtuda fännidega üle Euroopa, et koos välja lasta kõik seni kogunenud tusk ja äng, teeb meid meeldivalt ärevaks! Saame jagada lava meie Soome vendadega Ensiferumist, kellega oleme varemgi koos ringi tuuritanud ja seegi kord saab kindlasti olema meenutamist väärt. Kohtumiseni juba kevadel, cheers

«Peale sedavõrd tumedat ja ebakindlat peatükki livemuusika skenes on suurim rõõm näha tunneli lõpus valgust,» kinnitab Sami Hinkka Ensiferumist. «Ühendame sellel vallutusretkel jõud Dark Tranquillity'ga, mis on olnud üks Ensiferumit enim mõjutanud ja inspireerinud bände. Pole ju paha tuuritada külg-külje kõrval selliste kangelastega! Me kõik ju januneme energiast pakatavate kontsertide järele ja selles mõttes ei tasu seda tuuri vahele jätta - ostke pilet varakult ja toetage livemuusika naasmist massidesse! Loodame näha teid esireas!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles