KIIRUSTA ⟩ Menukas ADM-i bändikonkurss ootab demosid

MUSA portaal
Copy
Kelly Vaski debüütalbum ilmus ADM-i plaadikonkursi raames
Kelly Vaski debüütalbum ilmus ADM-i plaadikonkursi raames Foto: Sander Ilvest

ADM-i bändikonkursile saab saata enda muusikat veel nädala jagu. Konkursile on oodatud kõik Eesti muusikud uue, huvitava ja omanäolise loominguga, mida pole varem avaldatud. Võitja looming antakse välja vinüülplaadil ja levitatakse ülemaailmsetes striimingkeskkondades.

Ettevõtte ADM-i ärisuund on hoopistükis digilahendused, ent juba 12 aastat tagasi tekkis ettevõttel soov panustada Eesti muusikasse ning toetada artiste muusika väljaandmisel. 

«Sellel aastal keskendume ennekõike muusika jagamisele digitaalsetes striimingu keskkondades Spotify ja Apple Music, kuid lisaks sellele aitame käega katsutava helikandjana välja anda ka vinüülplaadi, et muusikat oleks võimalik lisaks digikanalitele nautida ka täiesti naturaalselt ja autentselt,» ütles ADMi juht Riho Pihelpuu, kelle eestvedamisel toimub konkurss 13. korda. 

Võtja looming avaldatakse striimingplatvormidel Spotify ja Apple Music ning lisaks katab ADM ka 500 vinüülplaadi tootmiskulud. «Vinüülplaadid kujundame ja toodame detsembri keskpaigaks, et need jõuaksid õigeaegselt jõuluvana kingikotti,» lisas Pihelpuu.

Varasematel aastatel on ADMi Bändikonkursi võitnud Kristjan Randalu ja Vaiko Eplik, Sander Mölder, Kelly Vask, Maris Pihlap, OOPUS ja paljud teised praeguseks tuntud artistid.

Demopalade esitamise tähtaeg on 26. septmber, uuri lähemalt siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles