Pääru Oja ajas uue filmi pärast pea kiilaks

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Pääru Oja
Pääru Oja Foto: Clemens Niehaus

Alles see oli, kui Pääru Oja paistis silma oma kaunite pikkade lokkis kiharatega, nüüd ilmus mees EFTA-le aga maha aetud juustega, mis pani üllatuma iga televaataja. 

EFTA-l paistis silma oma uue soenguga parimaks meesnäitlejaks nomineeritud Pääru Oja. Nominatsiooni sai ta eelkõige osalemise eest Soomes filmitud draamas «Viimased.

Ringvaate saatejuht Marko Reikop uuris näitlejalt, kuhu ta oma kaunid lokkis kiharad küll pannud on, sest EFTA-le on mees ilmunud hoopiski kiilaks aetud peaga.

Pääru Oja EFTA-l.
Pääru Oja EFTA-l. Foto: Kuvatõmmis videost

Oja tunnistab, et oma soenguid on ta muutnud siiski eelkõige näitlejatöö tõttu ning tänanegi soeng on tal loodud rolli tõttu ühes uues filmis, mida ta hetkel kuidagi avaldada ei taha.

Muidugi naerab ta ja sõnab, et tänu näitleja tööle pole tal vaja juuksuri eest maksta, «Juuksur on tasuta- see on privileeg!»

Soomes filmitust on mehel palju eredaid mälestusi, kuid nendest pajatama ta kuidagi väga ei hakka. Loomulikult meeldis talle koos töötada andekate Soome näitlejatega. Veel toob ta välja nimed: Laura Pirni, Tommi Korpela ja Elmer Bäcki, kellega koos näitlemise eest on ta ülimalt tänulik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles