AITA KAASA ⟩ Rozell avaldas uue loo ja tõmbas TikTokis käima heategevuskampaania noorte heaks

MUSA portaal
Copy
Rozell (Hans Noormets) avaldas uue singli ning heategevuskampaania
Rozell (Hans Noormets) avaldas uue singli ning heategevuskampaania Foto: Pressifoto

Eesti tantsumuusika produtsent Rozell andis välja uue loo «No One Knows My Face» koostöös Suurbritannia produtsendi ja DJ Sebastian Peréziga. Vokaalid andis Los Angeleses tegutsev laulja Sir Jeremy Green. Uuel lool on aga sügavam sisu, millest ajendatult pani Rozell aluse heategevuslikule ettevõtmisele, et pöörata tähelepanu noorte vaimsele tervisele.

«Elus on vahel raskeid hetki, kus tahaks olla lihtsalt läbipaistev, kaduda kuskile ja olla vaid iseendaga,» ütleb Rozell ehk Hans Noormets uue loo kohta. «Väga tähtis on siis leida endale aega ja ennast tundma õppida.» Rozelli sõnul peegeldab see lugu ta enda elus kogetut.

Uus lugu teeb head

«Mulle on tähtis noorte vaimne tervis, ja võtsin nõuks toetada Eesti Noorte Vaimse Tervise Liikumise tegevust,» lisab Rozell ning nendib, et paljud inimesed, eriti noored, vajavad tuge taolistelt heategevusorganisatsioonidelt. 

Iga 100 tuhande TikToki vaatamise kohta annetab ta 100 eurot Eesti Noorte Vaimse Tervise Liikumise organisatsioonile. Lisaks läheb postitust enim jaganud fännide vahel loosi fännikaupa. Kui esimese 24 tunniga saab 100 tuhat vaatamist TikTokis täis, lisab ta veel 900 eurot ja annetab kokku 1000 eurot.

Kliki TikToki lingile, kuula uut lugu ja aita teha head!

@rozellrozell

Together we are stronger! 💙 #fyp #foryoupage #foryou

♬ No One Knows My Face - Radio Edit - Rozell & Sebastian Peréz

«No One Knows My Face» on jätkuks kevadel ilmunud hitile «Fever», mis pälvis suurt tähelepanu ka Inglismaa raadiojaamades. Nagu ka esimene singel «Critical» platseerus «Fever» Music Week Club Charts Top 5 hulgas.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles