VIDEO ⟩ Marco Tasane läks uut musavideot filmides reisikaaslasega tülli: oli nagu 70-aastane pensionär!

Elu24
Copy
Marco Tasane 2021. aasta Kroonika meelelahutusauhindade peol.
Marco Tasane 2021. aasta Kroonika meelelahutusauhindade peol. Foto: Gert Tali

Marco Tasane käis Dubais filmimas oma uut muusikavideot loole «Dubai». Puhkuse ajal sai aga tülli mindud reisikaaslasega, kelle kätte jäid ainsad videosalvestised. «Mulle ei raatsitud saata üle nelja foto ja paari videoklipi,» tõdes strippar. 

Marco Tasase sõnul ei peitu loo sõnade taga mingit sõnumit. «Seekord mingit sõnumit polegi... ajuvaba puhkuse video. Teemaks, et Dubaisse ihkavad paljud saada, aga juhtuvad igasugused äpardused,» jutustas ta Elu24-le. Varem on teinud muusik loo New Yorgist, mis on koguni tema lemmiklinn tema lemmikmaal USAs, kuid nüüd tuli mõte teha lugu ka Dubaist. 

Lennukaid ideid jäi seekord video tarvis vajaka. «Tunnistan, et seekord fantaasiat nappis ja varakevadel Dubais käies, kui vaktsiin veel kohustuslik polnud, siis mina olin unustanud oma laadija koju,» sõnas Marco, mistõttu tal endal kohapeal filmida ei õnnestunud ja video jaoks kasutati reisikaaslase videomaterjali. «Kvaliteet oli aga kehv ja suurem osa ongi seetõttu filmitud Tartus,» tõdes ta. 

Marco võttis Dubaisse kaasa oma taustatantsija, kellega reisil tülli mindi. «Reisil õpid ju ikka inimest tundma. Seega mulle ei raatsitud saata üle nelja foto ja paari videoklipi – ennegi nii olnud,» tõdes meelelahutaja. «Reisil olles oli nagu 70-aastane pensionär, ainult hotellis ja hotelli ees. Kunagi oli Ibizal sama jama, õnneks oli toona Triin Tulev ka seal, kes oma sünnipäeva tähistas,» meenutas Marco. 

Strippari sõnul läks vaid viis-kuus päeva, et inimest tundma õppida. «Mask langeb. See on ka üks põhjus, miks reisin harva, kord aastas kaugemale kui soome,» naeris ta. Meelelahutaja rääkis, et ta parim reisikaaslane on senini olnud Anu Abozenko, kes on 1998. aasta Miss Estonia. «Temaga on käidud New Yorgis, Portugalis, Ibizal jne. Temaga saab alati nalja ja ta tahab kohe liikuda, mitte toas magada,» jutustas ta. 

Videos teevad kaasa ka Marco tuttavad, kes olid avaldanud soovi sellest osa saada. Muu seas tunneb noorem jälgijaskond ära tiktokkeri, kel hüüdnimeks Freekartul. «TikTokki pole tal juba ammu, aga nii kui tema pildiga asju kuhugi postitan, kiljuvad noored: «Freekartul! Freekartul!»» 

Vaata ka videot allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles