GALERII JA BLOGI ⟩ President Kaljulaid EFTA galal: Eesti film on suurem kui Eesti riik! (8)

Liina Suvi Ristoja
, Spektri toimetaja
Copy

EFTA gala pakkus ülevaid ning emotsionaalseid hetki. Parima mängufilmi auhinna andis kätte president Kersti Kaljulaid, kelle sõnul on Eesti filmitööstus kiiremini kasvanud, kui meie riik. Vaata blogist, kes tähtsa auhinna sai!

Kokku esitati konkursile 288 tööd, millest 141 kandidaati asus püüdma filmikategooria ja 147 televaldkonna võite. Eesti filmi- ja teleauhinnad 2021 peakorraldaja on Eesti Filmi Instituut.

«Viis aastat on möödunud esimesest EFTA galast ja mul on hea meel, et auhinnad on leidnud oma koha Eesti kultuurimaastikul. Kui viis aastat tagasi tuli vastata küsimustele, miks on EFTA-t vaja, siis tänaseks on alles jäänud vaid üks küsimus – kellest saavad tänavused võitjad?» kommenteeris Eesti Filmi Instituudi juht Edith Sepp gala eel.

«Lisaks võitjate selgumisele ootab publik kindlasti ka Vanilla Ninja esinemist. Mul on väga hea meel, et just EFTA gala on see, mis toob armastatud tüdrukutebändi taas lavale. Eriti rõõmustab mind see, et bändiliige Piret Järvis-Milder on ka ise 2017. aasta EFTA laureaat, mis näitab, kui mitmekülgsete talentidega on tegu! Lisaks toob rahva ette oma uue singli ka lauljanna Eleryn Tiit. Nii et põnevust jagub kogu õhtuks,» kinnitas Sepp.

Vaata punase vaiba galeriid: GLAMUURNE GALERII 〉 Eesti meelelahutusmaailma tipud näitasid end EFTA punasel vaibal

EFTA 2021 võitjate selgumisele saab publik kaasa elada ETV ja ETV2 telekanalite vahendusel. Otseülekanne algab kell 18.30 ETV2 kanalil, alates kell 20.00 saab galat jälgida ETV vahendusel. Pidulikku galat juhib Tõnis Niinemets.

Vaata nominentide nimekirja siit.

Märksõnad

Tagasi üles