Suurpere unistuse täitmine tõi Keili Sükijainenil pisara silma: see lugu läks nii hinge

Elu24
Copy
Keili Sükijainen
Keili Sükijainen Foto: Erakogu

Armastatud telenägu Keili Sükijainen on õige pea Kanal 2 eetris uue saatega «Südamesoov». Ühe osalise loo rääkimine võttis tal suisa pisara silma.

Keili Sükijainen oli täna «Õhtu!» eetris ning rääkis tõeliselt emotsionaalsel teemal. Nimelt on talle väga hinge läinud uue saate «Südamesoov» osalised. Neist esimese lugu võib näha Kanal 2s juba pühapäeva õhtul.

«Üks medõde, kes soovib, et tema silmad korda tehtaks, üks vanapaar, kes pole kunagi mesinädalatel käinud,» loetles Keili saate kangelasi. Mitte kõigi soovid pole aga veel täidetud.

«Üks pime poiss tahab iseseisvam olla, millest on puudu vaid arvutitarkvara, mida me praegu otsime,» kirjeldas Keili üht osa, mille kallal veel töötavad. Tema sõnul on saate juures oluline just see, et ka kõige väiksem asi võib palju head teha ja hinge kosutada – ei pea alati olema kotitäis raha.

Ilus lugu toob pisara silma

Uue saate esimeseks kangelaseks on paar Võrumaalt, kes pakub asenduskodu tervelt kuuele lapsele. Keili kirjeldas, et vaatas saatelõigu just enne stuudiosse tulekut üle – parandusi peab tegema, aga imeline lugu on põhimõtteliselt valmis.

«Vaatasin seda suure heldimusega, see lugu läks nii hinge... See on väga tore...» läksid Keili silmad märjaks. Saatejuhi sõnul on paar kasulapsi kasvatanud juba 13 aastat.

Keili jutustas, et lastel on kõigil päris traagilised ja kurvad lood. «Tänu sellele perele on kõikidest lastest saanud täisväärtuslikud ühiskonna liikmed,» võttis ta aga kokku õnneliku lõpu. «Naljakas mõeldagi, mida mina siin enam ulun!» naeris saatejuht samas.

Keili tunnistas, et päris maja või korteri kinkimiseks saatel raha ei ole. Samas ootab ta veel vihjeid inimeste kohta, kel oleks naabrite-lähedaste arvates abi vaja, et nende unistused täita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles