Läpaka bussi unustanud noormees leidis arvuti vahelt üllatuse: loogiliselt peaks just vastupidi olema!

Joanna Juuse
, Reporter-toimetaja
Copy
Noormees unustas bussi sülearvuti ja leidis hiljem selle vahelt üllatuse. Pilt on illustreeriv.
Noormees unustas bussi sülearvuti ja leidis hiljem selle vahelt üllatuse. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock, Sille Annuk / Postimees

Üliõpilane Paul jagas Facebookis vaheseika, mis tõi ta näole suure naeratuse ja pani mõtlema, et siit ilmast ei olegi veel head inimesed otsa saanud. Päev, mis oleks võinud halvimal juhul lõppeda kadunud sülearvutiga, võttis südantsoojendava pöörde. 

Noormees sõitis esmaspäeval kell 11 Lux Expressiga Tartust Tallinna. «Kohale jõudes kiirustasin bussist välja ja ei pannud tähele, et unustasin oma Macbooki bussiistme ees olevasse võrguga taskusse. Huvitaval kombel ei märganud seda ka kõrval istunud sõbranna,» rääkis Paul Elu24-le. 

Möödus vaid kümme minutit, kui bussijuht võttis ühendust Pauli sõbrannaga, kes oli talle pileti soetanud. Neiu andis bussijuhile Pauli kontakti. «Helistati võõralt numbrilt ja küsiti nimepidi, kas tegemist minuga? Bussijuht küsis: «Ega sa midagi maha ei unustanud?» Sain oma veast aru ja läksin kiirel sammul tagasi bussijaama, kus aitäh-sõna vastu oma arvuti tagasi sain,» kirjeldas noormees sündmuste käiku. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles