Monaco vürstikoda tabab üks löök teise järel: kuueaastane printsess Gabriella murdis jalaluu

Inna-Katrin Hein
Copy
Monaco prints Jacques ja printsess Gabriella augustis 2018
Monaco prints Jacques ja printsess Gabriella augustis 2018 Foto: NIVIERE/VILLARD/SIPA/SCANPIX

Varem skandaalidega silma paistnud Monaco vürstiperet on viimasel ajal vaevanud mitmed uued probleemid ja kuulujutud.

Briti meedia kirjutab, et vürstinna Charlene lendas sel kevadel oma sünnimaale Lõuna-Aafrikasse, kus ta on looduskaitsepatroon. Tal tekkis seal kõrvahaigus ja talle tehti operatsioon, millest ta taastub seni. Seetõttu ei ole ta saanud Monacosse tagasi lennata. Arstid selgitasid 43-aastasele vürstinnale, et lennukis rõhk muutub ning see võib uuesti kõrvaprobleemi tekitada.

Kuna Charlene jäi pikaks ajaks Lõuna-Aafrikasse, hakkasid Euroopa kõmuväljaanded spekuleerima, et Monaco vürsti Albert II ja ta naise abielu on karidel. Vürst võttis hiljuti sel teemal sõna ja eitas kuuldusi.

63-aastane vürst Albert II ja pere kuueaastased kaksikud, prints Jacques ja printsess Gabriella, külastasid augustis Lõuna-Aafrikas Charlene’i.

Monaco vürst Albert II ja vürstinna Charlene koos oma kaksikutest laste, prints Jacques'i ja printsess Gabriellaga novembris 2019
Monaco vürst Albert II ja vürstinna Charlene koos oma kaksikutest laste, prints Jacques'i ja printsess Gabriellaga novembris 2019 Foto: Eric Gaillard/Scanpix

Vürstiperekonnas on nüüd veel üks paraneja, sest printsess Gabriella murdis mänguhoos jalaluu. Jalg pandi lahasesse ja ta liigub ringi ratastoolis.

Lapsest tehti fotod, mille ta ema vürstinna Charlene postitas sotsiaalmeediasse. Rõõmsat printsess Gabriellat näeb neil istumas ratastoolis, ta parem jalg on roosas kipsis.

Monaco vürstikoda ei avaldanud, kus Gabriella jalaluu murdis.

Albert II ja endine Lõuna-Aafrika olümpiaujuja Charlene Wittstock abiellusid 1. juulil 2011. Charlene hakkas pärast abiellumist kandma vürstinna tiitlit.

Nende kaksikud sündisid 10. detsembril 2014.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles