2019. aastal selga ja kaela vigastanud Ozzy Osbourne läheb operatsioonile

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Vasakult Kelly Osbourne, Ozzy Osbourne ja Sharon Osbourne.
Vasakult Kelly Osbourne, Ozzy Osbourne ja Sharon Osbourne. Foto: Tony Michaels/ROT/Capital Pictures/TM/ROT/Capital Pictures/ Scanpix

Hevilaulja Ozzy Osbourne'i abikaasa andis teada, et muusik läheb õige pea operatsioonile, kuna tema selg ja kael said 2019. aastal kukkudes tõsiseid vigastusi.

2019. aastal kukkus Ozzy Osburne väga õnnetult ning tema selgroo toetuseks olnud metallvardad liikusid kehas paigast ära. Nüüd tuleb need tagasi paika panna, et laulja saaks taas elust rõõmu tunda.

Lisaks kaela- ja lülisambaprobleemidele on hevilegend seljatanud Parkinsoni tõve varased sümptomid ning põdenud läbi mitu stafülokokknakkust, kopsupõletikku ja ka grippi, kirjutab Loudwire.

Muusiku abikaasa Sharon Osbourne avaldas info Ozzy operatsiooni kohta Daily Mailile antud intervjuus. «Ma olen nii õnnelik, et tänu operatsioonile saab mu mees taas laval olla,» rääkis ta.

Black Sabbathi solist Ozzy Põhja-Ameerikas tõenäoliselt veel tuuritada ei saa, kuid 2022. aasta jaanuaris on teda oodata Euroopa lavadele, rääkis bändi kitarrist Zakk Wylde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles