Kohus lükkas Marilyn Mansoni vastu algatatud kohtuasja tagasi (1)

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Marilyn Manson.
Marilyn Manson. Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS/ SCANPIX

Erinevad naised on korduvalt süüdistanud laulja Marilyn Mansonit seksuaalses väärkohtlemises. Nii mõnigi neist on ka kohtusse jõudnud, kuid viimast juhtumit ei taha kohus kuidagi ette võtta.

Alles see oli, kui näitlejanna Evan Wood tunnistas Instagramis, et 52-aastane Marilyn Manson on teda väärkohelnud. Wood kirjeldas, kuidas laulja manipuleeris temaga aastaid, kuid nüüd on ta väsinud elamast hirmus väljapressimise või kättemaksu ees. Niisiis paljastas ta ohtliku mehe tegevusi.

Sellest saad täpsemalt lugeda siit!

Lisaks Woodile on Mansonit väärkohtlemises süüdistanud paljud teised naised, kes on enda sõnul siiani muusiku tõttu traumeeritud. Üks süüdistajatest on varjunime Jane Doe all tuntud naine, kellega Manson hakkas kohtuma 2011. aastal, kirjutab Ladbible.

Viimane on lauljat süüdistanud vägistamises ja väärkohtlemises, kuid kohus on otsustanud tema juhtumi praegu tagasi lükata. Põhjuseks toodi see, et tema esitatud väidetest ei piisanud, et tugineda hilinenud avastamise reeglile. Naisel on nüüd 20 päeva aega, et oma hagi muuta. 

Manson seisab silmitsi veel kolme sarnase kohtuasjaga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles