Nicki Minaji humoorikas avaldus pani interneti huugama: vaktsiin ajas munandid paiste

Elu24
Copy
Nicki Minaj
Nicki Minaj Foto: John Palmer/MPI/Capital Pictures/JP/MPI/Capital Pictures

Paljudele teeb nalja, et staar sidus kauge sugulase sõbra pulmad ja munandite ümber keerleva peredraama koroonavaktsiiniga.

Teisipäeval pani skandaalne räppar Nicki Minaj interneti huugama. Nimelt teatas staar, et tema Kariibi mere saartel elav nõbu vaktsiini teha ei lase. Põhjus on pehmelt öeldes kummaline.

«Mu Trinidadi nõbu vaktsiini teha ei lase, sest ta sõber sai selle ja jäi impotentseks,» teatas Minaj. «Ta munandid paistetasid üles. Ta oleks pidanud mõne nädala pärast oma tüdrukuga abielluma, kuid nüüd jäeti see ära.»

Mõned üritasid siiski rahulikult seletada, mis tõenäolisemalt sellise õnnetuse kaasa tõi. «Selle nimi on hüdrotseele,» märkis ajakirjanik Kurt Eichenwald. «Täiskasvanutel on peamised põhjused vigastus või suguhaigus – gonorröa ja klamüüdia,» täpsustas ta. «Kardetavasti tegi su nõo sõber viimase kõrvalehüppe enne abiellumist, sai haiguse ja süüdistab nüüd vaktsiine.»

Naljanumber

Eelkõige on lugu nõo sõbra paistetanud munanditest saanud aluseks tohutule hulgale meemidele. Säutsule on reageerinud juba üle 120 000 inimese, paljud võtavad lugu naljaga.

«Väga vastutustundetu, Nicki just avaldas oma nõo sõbra suguhaiguse 20 miljonile jälgijale,» kirjutas keegi. «Ma sain vaktsiini ja nüüd on mu nibud suured nagu kuu,» torkas aga teine irooniliselt. Samuti on säuts inspiratsiooniks koomikutele.

Minaj jäi eemale ka Met Galast, kuna polnud veel vaktsineeritud. «Kui ma otsustan end vaktsineerida, siis mitte Meti jaoks. Teen seda siis, kui olen asja kohta piisavalt uurinud ja praegu töötangi selle kallal,» lubas ta ning soovitas fännidel maskide suhtes kohusetundlik olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles