VIDEOD ⟩ Vaata, mis hakkab saama Apple'i hittsarja «The Morning Show» uuel hooajal

Spekter
Copy
«The Morning Show»
«The Morning Show» Foto: Apple TV+

Auhinnatud Apple TV+ telesari «The Morning Show» jätkub 17. septembril uue hooajaga. 

Kuldgloobustel ja Emmydel ohtralt nominatsioone kogunud, 2019. aastal alustanud ja Apple TV+ lipulaevaks kujunenud seriaal jälgib USA telekanali hommikuprogrammi saatejuhtide, tiimi ja juhtkonna omavahelisi suhteid, mis kisuvad keeruliseks nii konkurentsi kui ka saladuste tõttu, mis neid omavahel seovad. Avahooaja osi läbis punase niidina seksuaalse ahistamise liin, mis näitas filigraanselt, kuivõrd mitmetahuline võib üks ametialase väärkohtlemise lugu eri vaatevinklitest olla. Samal ajal on see suurepärane n-ö poliitsari, kus vaataja ette jõuavad küünilise telemaailma peenekoelised intriigid.

Meenuta esimest hooaega: 

Seriaalis teevad suurepärased rollid omavahel rivaalitsevaid, ent samas sõbrunevaid telenägusid kehastavad Jennifer Aniston ja Reese Witherspoon. Meespeaosades astuvad üles avalikkuse põlu alla sattuvat teletähte kehastav Steve Carell, telekanali libedikust juhti mängiv Billy Crudup ning mitmepalgelise teleprodutsendi rollis on Mark Duplass.

10-osalise uue hooaja keskne temaatika näib olevat telejaamas lokkav rassism ja seksism, mis toob mängu uued tegelaskujud ning värsked tuuled, ent ekraanile naasevad ka sarja staarid, kelle võitlused karjääri ja inimlikkuse tandril jätkuvad uues rütmis.

Teise hooaja eetrisse jõudmise eel on Apple välja lasknud kaks featurette´i videot, mis viivad sarja uute osade kaadritagustesse:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles