Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

GALERII Haapsalu Kuursaali tantsuplats pandi õõtsuma nagu linnahalli katus

Copy

Haapsalu Kuursaalis peeti tänavuste Nostalgiapäevade esimene suurpidu, mis tõi kohale kirju seltskonna üle Eesti. Rahvast oli nii palju, et külg külje kõrval tantsinud joobes inimesed valasid teineteist lausa jookidega üle.

Haapsalu Nostalgiapäevad on üks legendaarne üritus, kuhu tulevad kokku nostalgitsejad üle Eesti. Igaüks on valinud endale meelepärase kümnendi, mille järgi end ajastutruult riietada.

Enamasti võis eile kohata siiski ENSV kui ka 90-ndate algusaegseid riietusi, teisi kümnendeid oli märgata vähem.

Haapsalu Kuursaalis peeti aga selle aasta Nostalgiapäevade esimene suurem pidu. Kohale oli kutsutud 90-ndate popim bänd 2 Quick Start ning ka DJ leidis diskole laulud vanadelt kassettidelt.

Tundub, et kostüümide kandmine andis inimestele niivõrd palju julgust, et rihm lasti nii lõdvaks kui veel vähegi sai. Alkoholi voolas peol ojadena nii kõrist alla, põrandale kui ka kõrval viibinud inimestele kaela. Rahvast oli väga palju, et tantsida tuli külg külje kõrval ja polegi ime, et üks pisike naisterahvas sai peapesu poole liitri õllega. 

Suursuguse kontserdi ajal hüppasid inimesed rõõmsalt kaasa, pannes kuursaali põrandad õõtsuma nagu Linnahalli katus. Muusikutel tuli lausa kõlaritorne jõuga kinni hoida, et need pikali ei kukuks.

Peo lõpuks olid paljud kaotanud inimlikud kombed, nagu loomad möllati ringi, tantsiti laudadel ning oma hädasidki ei häbenetud teha avalikult keset kaunist promenaadi. Tegemist oli vaatepildiga, mida oli kaine silmaga raske vaadata. 

Küll aga , olid inimesed ise väga rõõmsad ja nautisid pidu täiel rinnal!

Tagasi üles