Schwarzenegger ja Stallone sattusid korraga haiglasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger Foto: SCANPIX

Hollywoodi veteranstaarid Arnold Schwarzenegger ja Sylvester Stallone sattusid samal ajal filmivõtetel tekkinud vigastuste tõttu haiglasse.

Juhtunust andis teada endine California kuberner Schwarzenegger, kes riputas haiglaravil olemisest foto leheküljele Whosay, milles samas ka teatas, et tema ja Stallone mängivad koos uues filmis «The Tomb», edastab Daily Mail.

«Filmide «Expendables 2» ja «The Last Stand» võtetel sai mu õlg vigastada ning vajas kirurgilist ravi. Minu suureks üllatuseks oli haiglas sama probleemiga ka Silvester Stallone,» selgitas Schwarzenegger.

Meeste sõnul on nad pärast ravi valmis alustama uue filmiga «The Tomb».

Kriitikute arvates võiks pensioneas, 64-aastane Schwarzenegger ja 65-aastane Stallone jätta action žanri noorematele.

Skeptikute arvates ei olnud juhus, et kaks staari korraga haiglasse sattusid, vaid tegemist oli reklaamitrikiga.

Schwarzenegger ja Stallone olid 1980. aastatel «kuumad» staarid ning samas ka rivaalid. Nüüdseks on meestes sõbrad saanud.

Uues filmis mängib Stallone inseneri, kes loob kõrgtehnoloogilise vangla, kust on võimatu põgeneda. Temast saab pärast reetmist enda loodud vanglas vang.

Samas vanglas olev teine vang, keda mängib Schwarzenegger, aitab tal põgeneda.

Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles