VISIIDI EEL ⟩ Kersti Kaljulaidi tutvustati Keenia meedias koomiksite abil (3)

Joanna Juuse
, Reporter-toimetaja
Copy
President Kersti Kaljulaid.
President Kersti Kaljulaid. Foto: Sander Ilvest

President Kersti Kaljulaid alustas neljapäeval riigivisiiti Keeniasse, mis jääb ühtlasi tema ametiaja viimaseks riigivisiidiks. Keenia ootab Kaljulaidi avasüli – riigi kohalik meediaväljaanne tutvustas presidenti lõbusate koomiksite abil. 

Visiidi fookuses on äridiplomaatia ja Eesti ettevõtete huvide edendamine Aafrikas. See on esimene Eesti riigivisiit Aafrikasse, teatas presidendi pressiteenistus. Keenia väljaandes kirjeldatakse Kersti Kaljulaidi kui Eesti esimest naispresidenti, kes on ema ja programmi Every Women Every Child (EWEC) kõrgetasemelise juhtrühma kaasjuht alates 2018. aastast. 

«Eestil on Keeniaga jagada palju teadmisi ja oskusi,» kirjutab väljaanne. Artiklis tutvustatakse kohalikele Eestit – mis riik see küll selline on ja mida on meil Keenia rahvaga jagada? Kirjeldatakse Eesti e-ühiskonda, sealhulgas e-valimisi ja e-õppe võimalusi. Koomiksitel põhinevas artiklis tuuakse välja tarkvaraettevõte Bolt ning Tartu ülikooli ja maaülikooli teadlaste väljatöötatud koroonaviiruse vastaseid antikehasid sisaldav ninasprei. 

Artiklit jagas Twitteris ka Kersti Kaljulaid. Vaata allpool!

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles