Phil Collins tunnistab: ma suudan vaevu trummipulka käes hoida

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
PHIL COLLINS.
PHIL COLLINS. Foto: Stefan M. Prager/ Scanpix

Phil Collinsi fännid on peale BBC-le antud intervjuud muusiku pärast mures ning kardavad, et lubatud Genesise tuur võib lausa ära jääda.

Phil Collins tunnistas BBC-le, et ta ei ole just kõige parema tervise juures. 70-aastane trummar on kannatanud terviseprobleemide all juba pikemat aega, sest vigastas 15 aastat tagasi kaela ning see põhjustas närvikahjustuse. Collins rääkis BBC-le avameelselt oma tervisest enne tulevast kontserttuuri rokkbändiga Genesis. 

«Tunnen end masendunult, kuna ei suuda füüsiliselt koos oma pojaga laval mängida,» on Collins õnnetu.

Kui reporter uuris, kas ta suudab enam üldse trumme mängida, vastas Collins eitavalt. «Ma väga tahaks, aga ma vaevu suudan hoida trummipulka käes, seega on teatud füüsilised põhjused, miks ma seda teha ei suuda.» Veel lisas muusik, et tulevane kontserttuur jääb Genesise viimaseks.

Fännid on arusaadavalt mures nii muusiku kui ka tema eesolevate kontsertide pärast.
«Olen šokeeritud ja kurb on näha Phil Collinsi füüsilist seisu ning loodan, et näen teda  Genesise Inglismaa tuuril. Esmalt leidis Genesis tee minu südamesse 80ndate keskel, kui olin teismeline ja tutvusin unikaalse multitalendi Phil Collinsi kui sooloartisti muusikaga,» kirjutas üks fännidest.

«Phil Collinsit sellisena näha on südantlõhestav. Ma ei ole kunagi olnud Genesise fänn, aga näha teda niivõrd halvas seisus on kurb,» kirjutas teine kommenteerija.

Genesisega 1970. aastal liitunud Collins rääkis ka oma esimesest proovist bändiga.
«Ma arvasin, et saan võibolla nädalas kümme naela mõned kuud, kuniks nad näevad minust läbi ning siis olen taas tänaval.»

Aastaks 1975 oli Genesis üle maailma tuntud bänd, mis aitas Collinsil käima lükata veelgi edukama soolokarjääri aastatel 1980–1990. «In the Air Tonight» on siiani väga tuntud ja ühtlasi tema signatuurlugu. 

Vaata videost täpsemalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles