Valges minikleidis Kylie Jenner näitas maailmale beebikõhtu

Elu24
Copy
Kylie Jenner 2019. aastal
Kylie Jenner 2019. aastal Foto: Tony Michaels/ROT/Capital Pictures/Scanpix

Tõsielustaar ja meigimogul Kylie Jenner (24) kinnitas eile kuulujutte ja teatas, et ootab teist last. Vaid päev hiljem säras ta New Yorgi tänavail. 

Kylie Jenner jagas kolmapäeva õhtul lühikest videot, milles näeb teda liibuvas minikleidis ja maani ulatuvas mantlis. Tõsielustaar tõestas, et näeb välja sama seksikas ka last oodates!

Praegu viibib Kylie New Yorgi moenädalal. Samas liibuvas kleidis ja päikeseprillid peas märgati teda ka teel Itaalia restorani Carbone. Suurlinnas jagab nädalavahetusel muusikavideote eest auhindu MTV ning parima hiphopivideo ja parima režii kategoorias on nomineeritud ka Kylie kallim Travis Scott (30). Auhinna võib saada lugu «Franchise», mis valmis koostöös Young Thugi ja MIAga. Eks ole näha, kas Kylie läheb ka auhinnaõhtule kohale!

Kylie ja Travise peres kasvab kolmeaastane tütar Stormi. Tõsielustaar ja muusik on olnud koos alates 2017. aastast, kuid nende suhe on kulgenud üle kivide ja kändude. Paar läks lahku 2019. aasta oktoobris, kuid noored leidsid üksteist taas õige pea ja ootavad nüüd perelisa. 

Vaata pilte ja videoid allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles