Popp peobänd Lament avaldas omanimelise debüütalbumi

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lamendi laulja James Werts
Lamendi laulja James Werts Foto: Helin Loik / Naisteleht

Eesti üks popim peobänd Lament avaldas omanimelise debüütalbumi «Lament».

Lamendi muusikat võib kirjeldada, kui meeliköitvat vanakooli gruuvi, mis paneb ka surnud tantsima. Meisterpillimeestest koosneva bändi magnetiks on särav ja vastupandamatu laulja James Werts, vahendab Eesti Artistide Agentuur.

Esimesel albumil on viisteist päikeselist lugu funk-, soul- ja diskomuusika klassikast – näiteks «September», «Celebration», «Rock With You» või «Ladies Night». Lood, mida une pealt laulavad kaasa nii laps kui isa ja tädi ning vanaema.

Lament moodustati eelmise aastatuhande lõpus ning peamiselt saab nende esituses kuulda 70. – 80. aastate head tantsumuusikat – Kool & The Gang, KC & The Sunshine Band, James Brown, Hot Chocolate jne. Detsembris 2002 asus Los Angelesest Eestisse elama ja liitus grupiga James Werts, kes hoiab võrdselt käes nii basskitarri kui mikrofoni. Enamus Lamendi liikmetest on tegelenud muusikaga üle kahekümne aasta. (Magnetic Band, Radar, Ultima Thule, Muusik Seif, Compromise Blue jne.)

Lamenti kuuluvad: Jaak Ahelik – trummid, Andrus Karjel – tromboon, Jaak Vasar – trompet, Ivo Lille – saksofon, Tõnu Hallik – kitarr, James Werts – vokaal ja bass, Aare Rull – löökriistad ja Tarvi Jaago – klahvpillid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles