TUNNED ÄRA? ⟩ Need kolm sodiaagimärki oskavad kõige paremini andestada

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Tõelise andestamise kogemus on kõikidele ühtmoodi tervendav ning vajalik, kuid mõned inimesed oskavad seda loomulikult paremini kui teised. Need kolm sodiaagimärki võivad selles osas teistele midagi väga olulist õpetada. Kas Sina kuulud ka nende hulka?

Selleks, et elu voolaks ja suhted toimiksid hästi, on oluline õppida ära andestamise kunst. Oskus andestada tõstab inimese probleemidest kõrgemale ja aitab säilitada sisemist puhtust. Samuti annab andestamine partneritele võimaluse oma vigu parandada ja endas paremaid külgi arendada. Loomulikult ei tohiks andestamine toimuda iseenda heaolu, tervise ja meelerahu arvelt. Ent andestamine, mis tuleb südamest küpse otsusena, on kulda väärt. See on tervendav nii endale kui ka lähedastele.

Sodiaagiringis on mõned tähemärgid teistele selles küsimuses eeskujuks. Just nemad mõistavad andestamise sügavamat vajalikkust ja tähendust ning oskavad seda ka graatsiliselt teostada. Tõeline andestamine tähendab, et vanu vigu enam meelde ei tuletata ning suheldakse empaatiliselt. Järgmised kolm sodiaagimärki on ühed selle ala meistrid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles