VARSTI KINOS Ilmus «Matrixi» neljanda osa kauaoodatud treiler (1)

Spekter
Copy
Keanu Reeves filmis «The Matrix: Resurrections»
Keanu Reeves filmis «The Matrix: Resurrections» Foto: Filmikaader

Täna ilmus avalikkuse ette 22. detsembril kinodesse jõudva «Matrixi» neljanda osa ametlik treiler, mida valitud seltskond sai näha juba mõned nädalad tagasi toimunud Cinemaconi messil.

Kultussaaga neljas peatükk kannab pealkirja «Matrix: Ülestõusmine» (The Matrix: Resurrections). Filmi peaosas ehk Neo rollis on taas Keanu Reeves, ekraanil on tagasi ka Trinity (Carrie-Anne Moss), kes pole alates esimesest «Matrixi» filmist ekraanil koos olnud juba 20 aastat. Kõrvalosades astuvad üles veel Neil Patrick Harris, Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Jada Pinkett Smith ja Daniel Bernhardt.

Filmi tegevus rullub lahti futuristlikus San Franciscos, kus habetunud ja pikkade juustega Neo, kes oma endisest elust midagi ei mäleta, on nutiseadmetest sõltuvuses ja elab halli massi keskel tavapärast muserdavat elu, neelates muudkui talle arsti poolt välja kirjutatud siniseid tablette. Ta käib regulaarsetel kohtumistel terapeudi (Harris) juures ning on kimpus pidevalt esile kerkivate mälestustega. Neo põrkub kohvikus kokku Trinityga, kellega kohtumine äratab mõlemas tunde, nagu nad oleksid tuttavad. Edasi seisab ees kohtumine pealtnäha noore Morpheusega (Yahya Abdul-Mateen I, «Candyman») ja iseenda vanema versiooniga peeglis ning nüüd ootab taas ees märulirohke retk maatriksisse.

Film jõuab ühe viimase Warner Brosi filmina paralleelselt kinodega alates esilinastusest 31 päevaks ka HBO Maxi platvormile – tuleval aastal ootab WB suuri kinofilme taas ees eksklusiivne, ehkki mõnevõrra lühem, kinolevi

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles