FOTO ⟩ Tartu abilinnapea tütar sai autolt löögi: vänderdasime vaikselt lasteaia poole, kui...

Elu24
Copy
Mihkel Lees
Mihkel Lees Foto: Laila Kaasik

Tartu abilinnapea Mihkel Lees avaldas ühismeedias, et tema tütar sai täna hommikul autolt löögi.

Leesi sõnul jättis ta süda hommikul seitse lööki vahele. «Vänderdasime vaikselt lasteaia poole, kui järsku sõitis hoovist väljasõitnud auto Giselale otsa, päris kõva põnts oli,» kirjeldas abilinnapea juhtunut. Õnneks oli see õnnelik õnnetus. «Giselal kõik OK,» kinnitas ta. 

«Endale võtan siit kaasa järgmise: jälgida ratturina veelgi hoolikamalt ka väikseid hooviteid ja rääkida seda ka Giselale. Autojuhina proovin hoovist välja sõita veel rahulikumalt ja ettevaatlikumalt. Kiiver!!! Ma olen ise vahel laisk, aga ikka on vaja. Oli Giselal kenasti peas, ta sai ka väikse kriimu. Turvalist liiklemist ja üksteisega arvestamist!» kirjutas Lees.

Ka politsei ja kiirabi käisid kohal. «Kuna inimesed viga ei saanud, lenksu keerasin ise sirgu, autojuht vabandas, siis mis seal ikka pikalt menetleda. Õnnelik õnnetus,» märkis abilinnapea.

Hiljem lisas ta, et tema postituse eesmärk polnud hetkekski autojuhti sõimata. «Lihtsalt kõva ehmatus ja arutlus, mida saab sellises küllaltki standardses olukorras ise erinevad liiklejarollis paremini teha ja edaspidi ka lapse tähelepanu juhtida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles