Kirsti Timmeri postkasti potsatas üllatava sisuga kiri (1)

Elu24
Copy
Kirsti Timmer
Kirsti Timmer Foto: Madis Sinivee

Kirsti Valdstein-Timmeri meilikasti potsatas üllatav kiri. Raadiohäälest kaardimoori vastuvõtule registreerunu otsustas kummalisel põhjusel broneeritud ajast loobuda.

Valdstein-Timmer jagas Instagramis talle saabunud meili. Kirja sisu oli järgmine: «Soovin aja tühistada. Psühhiaater soovitas mitte uskuda igasugust jama. Vabandan!»

«Vot selline kiri. Just, psühhiaater – 12 punkti! Muidu oleks äkki üks patsient vähem tablettidel?» pahandas Timmer kirja saatja tohtriga.

«Huvitav, mina küll oma vastuvõtul psühhiaatreid maha ei tee, seda enam, et ma ise õpin psühhoteraapiat!» kinnitas ta.

Foto: Kuvatõmmis/Instagram

Uus vastuvõturuum Tartus

«Iga uus asi on nii põnev. Ma olen jaganud juba rõõmsat uudist, et saime Korp Sakalaga mõnusalt kokkuleppele ja meil Merilyga nüüd oma vastuvõturuum Tartus, selles imelises ajalooga majas,» kirjutas Timmer mõned nädalad tagasi sotsiaalmeedias. Kaardipanija rääkis Elu24-le, et leidis täiusliku vastuvõturuumi kinnisvaraportaalist. «Otsisin Tartusse vastuvõturuumi ja lõpuks tuli see õige,» lausus ta.

«Kaks nädalat olen tegelenud sisustuse valimise ja ostmisega,» lisas raadiohääl sealjuures. Samuti jagus Timmer hulgaliselt tänusõnu mitmele sisustuspoele, kes aitasid tal vastuvõturuumi koduseks muuta ja tulid talle kui püsikliendile sõbralikult vastu. «Ja kui Terje imelised fotod lõuendile saavad, no siis on kõik olemas,» sõnas ta.

Hinnatud fotograaf Terje Talts on teinud Timmerist ja tema tütrest palju kauneid jäädvustusi, mida Timmer on jaganud ka sotsiaalmeedias. Paistab, et mitu neist jõuavad vastuvõturuumi seintele!

«Ise olen ärevalt põnevil... Nii äge on ajada oma asja, nii nagu ise näed, tahad ja tunned. Julgustan teid kõiki,» rõõmustas Timmer.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles