«Ma tegelikult isegi ei ole Ruuben Kaalepit kunagi päriselus näinud. Ma ei tea näiteks, mis moodi ta kõnnib või… Olen näinud temast fotosid, aga nende fotode järgi ei ole nagu väga mingit šnitti võtta. Ega ma väga otseselt Ruuben Kaalepit ei kehasta ka. Rohkem on see üleüldine EKRE ja šovinism ja fašism - sellised asjad, mida ma maha teen. Need ei ole ainult Kaalepi spetsialiteet,» ütleb möödunud aastal Baltikumi drag king'iks valitud eestlane Eeben Früülep.

Esimese asjana tabab silm lavalaudadele astuvaid sinimustvalgeid sokke, valget salli ning kõnekat kaabuäärt - eelnevat märgates teab asjatundlik Kaunas Pride'i salajase järelpeo publik, et kohe saavad nad tunnistada midagi erilist. Lavale astub eestlasest drag king Eeben Früülep. Üksikud publikus sulguvad silmapaarid jäävad ilma tõelisest desserdist, sest Früülep ei hoia end laval reeglina grammigi tagasi.

Burleskihõnguline algus rajab teed etteaste palju karmimale jätkule. Kõnekatele pilkudele ning žestidele üles ehitatud, täpselt parasjagu lihvitud etteaste vaimustab publikut ning täidab õhu mõnusa vabadusega.

Kommentaarid (1)
Copy