Merylin Nau tähistab tänavu sünnipäeva privaatselt: sõbrad panevad telefonid karpi!

Elu24
Copy
Merylin Nau.
Merylin Nau. Foto: Artur Ivlijev

Missikandidaat Merylin Nau tähistab tuleval nädalal oma 28. sünnipäeva ja peab selle tarvis maha tavapärasest eksklusiivsema sünnipäevapeo, millest saavad osa vaid valitud.

Merylin teatas Instagrami loos, et peab tänavu oma sünnipäeva pisut teistmoodi. «See aasta pean sünnipäeva nii, et keegi ei näe telgitaguseid,» kirjutas ta. Reeglid on tema sõnul karmid: «Sõbrad, kes tulevad, peavad telefoni kasti jätma.»

«Sünnipäev tuleb tõesti väga privaatne, sellepärast ma ei saagi rääkida, mis toimub ja mis plaanid on,» rääkis Merilyn Elu24-le naerusuiselt. «Telefonid pole lihtsalt lubatud ja midagi jäädvustada ei tohi,» jätkas seltskonnastaar. 

Merylin rääkis vaid nii palju, et tema sünnipäev on 14. septembril, kuid sõprade seltsis plaanib ta tähistada sellele järgneval nädalavahetusel. 

Läinud aastal pidas ta teatavasti maha eriti raju peo. Kohal oli eksootiline tantsija, kes posti najal piduliste meelt lahutas, ja hea tuju eest hoolitses baarmen. Vaata pilte siit: RAJUD KAADRID 〉 Vaata pilte Merylin Nau pööraselt seksikast sünnipäevapeost! 

Vaata ka videot 2020. aasta sünnipäevast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles