GALERII Vaata, kes käisid 80ndate retrokomöödia «Vee peal» esilinastusel

Spekter
Copy

Täna esilinastus Apollo Kino Solarises uus Eesti filmi «Vee peal» – huumoriga vürtsitatud loo varateismelise poisi elust 80ndate Võrus, kus pole probleemide eest põgeneda mujale kui Tamula järvele kala püüdma. Vaata galeriist, kes filmi esimeste seas vaatamas käisid!

 

Ametlik esilinastuse galerii:

Andres (Rasmus Ermel) on poiss, kelle elus näib olevat probleeme ja muresid küllaga – ema on hüpanud Rootsi, isa omakorda kadunud Venemaa avarustesse, koolis on asjad pilla-palla ja teda kasvatav vanaisa on vahel liigagi varmas rihma järele haarama. See kõik on aga kukepea elu esimese armumise kõrval. Kuidas olla, mida teha, mida õigel hetkel öelda? Ja millal on see õige hetk? Kui endal neid teadmisi napib, siis tuleb «hüva nõu» saamiseks pöörduda inimeste poole, kes käepärast võtta. Õnnetuseks ei taha tagasihoidlik Kolla kuulda millestki peale kalastamise ja ka äsja vanglast vabanenud Valter (Marko Matvere) ei pruugi olla see kõige õigem armuasjade ekspert.

Osades astuvad üles veel Aurora Künnapas, Kalju Orro, Maria Klenskaja, Evelin Võigemast, Aarne Soro, Hilje Murel, Indrek Taalmaa, Anne Reemann, Terje Pennie ja Guido Kangur.

Filmi lavastajaks on Peeter Simm («Arabella, mereröövli tütar», «Georg») ja see põhineb Olavi Ruitlase 2015. aastal ilmunud samanimelisel, mitmeid kirjanduspreemiaid pälvinud menuromaanil.

Loe Postimehe Nädala intervjuud peaosatäitja Rasmus Ermeli ja tema Linnateatri näitlejast isa Andero Ermeliga: Rasmus ja Andero Ermel: Igast olukorrast tuleb positiivne komm leida!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles