Piletita isik pääses Stockholmis Finnairi lennukisse

Inna-Katrin Hein
Copy
Finnairi lennuk. Pilt on illustreeriv
Finnairi lennuk. Pilt on illustreeriv Foto: PHIL NOBLE/Scanpix

Rootsis Stockholmis Arlanda lennujaamas pääses 5. septembril piletita inimene Finnairi lennukisse, mis pidi lendama Helsingisse.

Soome meedia teatel uurivad Rootsi politsei ja Arlanda lennujaama esindajad, kuidas pääses lennule AY820 inimene, kellel ei olnud ka dokumente.

Finnairi Rootsi-poolne pressiesindaja Päivyt Tallqvist kinnitas, et lennukisse pääses isik, kellel puudusid lennuks vajalikud dokumendid, ja ta suunati välja. Juhtumi tõttu lükkus väljalend ühe tunni võrra edasi.

Arlanda lennujaama esindajate sõnul uurib juhtunut Rootsi politsei, kuna tegemist oli lennujaama julgeoleku- ja ohutusreeglite rikkumisega.

«Veel ei ole selge, kuidas see isik lennukisse pääses. Sinna jõudmiseks tuleb läbida mitu turvakontrolli. Lennuki meeskond märkas inimest, kellel puudus pilet, ja see isik suunati tagasi lennujaama, kus ta anti julgeolekumeeskonna kätte. Hiljem anti ta üle politseile,» teatas Finnairi pressijuht Mari Kanerva.

Ta kinnitas, et Finnairi lennukisse pääsenud isikul ei olnud piletit ja politsei uurib juhtunut. Kuna uurimine kestab, siis isiku nime ei avalikustata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles