Tarmo Kruusimäe sõbrad tegid kuulsast veibivideost poliitmeemi: suitsetab Keskerakonda välja!

Elu24
Copy
Tarmo Kruusimäe. Kuvatõmmis videost.
Tarmo Kruusimäe. Kuvatõmmis videost. Foto: Toomas Huik

Isamaa saadik Tarmo Kruusimäe (54) jagas Facebookis sõprade tehtud meemi, mis on valimiste valguses eriti päevakajaline.

Kruusimäe sõnul valmistasid ta sõbrad talle meemi, et toetada teda valimisvõitluses. «Egas ma nüüd nii kehv mees ka ei ole, et mitte ühtegi meemi pole. #PlatsPuhtaks #KojameesRokib150ga #IsamaaOnIgavene,» kirjutas poliitik Facebookis.

Aprillis hakkas sotsiaalmeedias kulutulena levima video Kruusimäest, kes riigikogu kaugistungi ajal e-sigaretti popsutas ja muusikat kuulas. Sõprade valmistatud meem oli inspireeritud just sellest humoorikast vahejuhtumist, mis jõudis muuseas ka USA populaarsesse jutusaatesse «The Tonight Show». «Kojamees suitsetab Keskerakonda linnavalitsusest välja,» kirjutati meemil. 

Palju nalja pakkus see ka Kruusimäe Facebooki sõpradele. «Aasta poliitmeemi üks kandidaat, lõdvalt,» sõnas üks. «Nüüd võiks keegi teha samasuguse meemi ka Jürgen Ligist kraanikausi juures – «Jürgen peseb Keskerakonda Tallinna linnavalitsusest välja»😜,» naljatas kommentaariumis Mart Helme abikaasa Helle-Moonika Helme. Vaid mõni nädal peale Kruusimäe juhtumit võis tõesti näha istungi ajal ka Jürgen Ligi eetriapsu. USKUMATU 〉 Kas Jürgen Ligi jäi tähtsal videokoosolekul poolpalja ahtriga vahele?

Vaata allpool! 

Tarmo Kruusimäe sõprade valmistatud meem.
Tarmo Kruusimäe sõprade valmistatud meem. Foto: Tarmo Kruusimäe/Facebook

Kruusimäe kandideerib kohalikele valimistele Isamaa nimekirjas Lasnamäe esinumbrina. Kohalike valimiste eelhääletamine ja elektrooniline hääletamine algab 11. oktoobril, valimispäev on 17. oktoobril.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles