VIDEO ⟩ Lõbusõidule? Newyorklane pikutas ujumismatil ja kimus vesipiipu

Elu24
Copy
Newyorklane pikutas ujumismatil ja kimus vesipiipu. Kuvatõmmis videost.
Newyorklane pikutas ujumismatil ja kimus vesipiipu. Kuvatõmmis videost. Foto: Instagram/Rotten Apple Art Alley

Orkaan Ida räsis möödunud nädalal New Yorki. Internetirahvast naerutab video noormehest, kes nägi üleujutuste helgemat poolt ja otsis kapist välja ujumismati, et siis Bronxi tänavail lõbusõitu teha. 

Rotten Apple Art Alley tätoveerimissalong jagas Instagramis humoorikat videot oma töötajast, kes New Yorgis keset vee alla mattunud tänavat «ilma nautis». Mees lebas suvistes riietes täispuhutaval ujumismatil ja suitsetas vesipiipu.

Kuigi ilm oli tormine ja vesi mati all sopane, paistis mees olukorda nautivat. Olgugi et see on järjekordne lavastatud temp sotsiaalmeedia jaoks, pakkus see siiski inimestele palju nalja.

Esialgset postitust on vaadatud üle 500 000 korra, kuid video lööb laineid ka Twitteris, kus inimesed seda hoogsalt kommenteerivad. «Kuidas see vesipiip üldse sellise vihmaga töötab?» uuris üks. «See vesi on nii must! Sa oled peast ikka täitsa hull,» sõnas teine. «Kutid teevad mida iganes, et kuulsaks saada,» nentis kolmas. 

Mees pääses videoga ka ühe suurima kohaliku väljaande New York Post kaante vahele. «Olen äärmiselt tänulik kõigile, kes mind armastavad ja mind toetavad 😍🙏🏻 Aitäh!» kirjutas ta uudist jagades. 

Vaid mõni aeg tagasi kirjutasime, kuis üleujutatud olid ka New Yorgi metrood ning liiklus linnas seiskus. Orkaan laastas väga karmilt ka Louisiana osariiki. Loe rohkem siit: Orkaan Ida räsib USAd: üleujutatud metrood ja puude vahele kinni jäänud lehm.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles