Vaata sõrmust! USA presidendi Joe Bideni lapselaps kihlus

Elu24
Copy
Joe Biden ja esileedi Jill Biden lapselaste Finnegan Bideni (paremalt teine) ja Naomi Bideniga (paremal).
Joe Biden ja esileedi Jill Biden lapselaste Finnegan Bideni (paremalt teine) ja Naomi Bideniga (paremal). Foto: Michael Reynolds - Pool Via Cnp/Scanpix

Joe Bideni (78) vanim lapselaps Naomi Biden kihlus läinud nädalavahetusel ja jagas Instagramis südantsoojendavat klõpsu koos kihlatuga. 

27-aastane Naomi Biden teatas 4. septembril sotsiaalmeedia vahendusel, et kihlus 24-aastase Peter Nealiga. Naomi on USA presidendi poja Hunter Bideni ja tema eksabikaasa Kathleen Buhle'i vanim tütar. 

«Igavesti,» kirjutas Naomi postituses, mida saatis valge süda. Kaunil jäädvustusel, mida jagas sotsiaalmeedias ka Peter, näitas naine säravat kihlasõrmust. Postituse kommentaariumis valati paarike üle südamlike õnnesoovidega, millest üks armsam kui teine. «Ma ei tea sind, aga palju-palju õnne!» sõnas üks. «Palju õnne, see on imeline, et oled leidnud oma hingesugulase!» kirjutas teine. 

Tulevane pruut, Columbia ülikooli õigusteaduskonna vilistlane, ja peigmees, Pennsylvania ülikooli vanemõigusteaduse üliõpilane, on olnud koos alates 2018. aastast, vahendab väljaanne E!Online

Vaata jäädvustust allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles