USKUMATU ⟩ Politsei eest pagenud mees lõikas peenise maha ja viskas autoaknast välja

Elu24
Copy
Tennessee politsei tegutsemas (illustreeriv).
Tennessee politsei tegutsemas (illustreeriv). Foto: AP/Scanpix

Mehe sõnul käskisid tal end nii vigastada autoraadiost kostnud hääled. Sel moel pidanuks ta maailma päästma, vahendab USA meedia.

USA Tennessee osariigi politsei komistas eelmisel nädalal erakordse juhtumi otsa. Pikale veninud tagaajamine lõppes avastusega, et autojuht Tyson Gilbert on endale kohutaval kombel viga teinud.

Patrull Bobby Johnson oli esimene, kes Gilberti kahtlaselt maanteel peatunud Hondat märkas. «Kui ma tema taha sõitsin ja vilkurid tööle panin, uhas ta minema,» meenutas politseinik. «Ta vingerdas kogu aja teel ringi.»

39-aastase mehe Hondat jälitati pikalt, tagaajamine kulges läbi kahe maakonna. Teised reageerinud patrullid üritasid põgenejat kolmel korral peatada teele visatud «siiliga», kuid vaid aeglustasid autot. «Ta sõitis velgeldel edasi, kuni ta patrullautodega karpi ajasime,» kirjeldas Johnson.

«Ta avas oma ukse. Ta oli alasti ning üleni verine,» meenutas politseinik.

Johnson oli esimene, kes põgenenud Gilberti juurde jõudis. «Ta avas oma ukse. Ta oli alasti ning üleni verine,» meenutas politseinik õudset vaatepilti. Vigastatud mees aidati kiirabisse ning toimetati haiglasse.

Selgus, et Gilbert oli maha lõiganud oma peenise ning aknast välja visanud. Mis hetkel ta seda tegi - kas tagaajamise käigus või juba varem - pole teada. Küll aga andis mees arstidele selgituse, miks ta end nii vigastas.

Nimelt oli Gilbert enda sõnul kuulnud autoraadiost hääli, mis käskisid tal just sel moel maailma päästa. Pole teada, mis mehe nii meeltesegadusse ajas, kuid tal on ka varasemaid kehtivaid karistusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles