VÕRGUTAV KLÕPS ⟩ Brigitte Susanne Hundist sai latekskostüümis kiisu: viige mind Pesaleidjasse keegi!

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hunt.
Brigitte Susanne Hunt. Foto: Remo Tõnismäe

Brigitte Susanne Hunt (25) ei väsi fänne üllatamast. Peale muinastulede ööl toimunud piletidraamat kostitab kaunitar oma jälgijaid vallatu jäädvustusega ning viskab näiliselt nalja ka ühe teise avaliku elu tegelase skandaali üle. 

Brigitte Susanne Hunt tõmbas viimase instaklõpsu jaoks selga liibuva kostüümi ja pähe kassikõrvadega maski – kaelas ka rihm ja puha! «Viige mind Pesaleidjasse keegi…🙄» kirjutas ta vallatu pildi juures. Millele Brigitte täpselt viitab, pole selge, kuid Pesaleidja on viimastel kuudel olnud palju meedia huviorbiidis seoses Triinu Liisi ja Justin McNairni kassidraamaga.

«Queen of captions (pildikirjelduste kuninganna – toim),» naljatas üks Brigitte jälgijatest. «Ajakirjandus vajab uut pealkirja. Sel korral roni ikka üle baarileti,» soovitas teine. 

Kaunitar teatas, et plaanib minna reede õhtul nõnda vallaliste peole, kus koos Anu Saagimiga plaate keerutama hakkab. «Et üle aia ronida samas ikkagi,» lisas seltskonnastaar oma viimasele skandaalile tagasi vaadates. Loe rohkem ka siit: Peohoos Brigitte Susanne Hunt jäi jälle kellelegi ette: mind võeti kinni ja viidi piletiletti tagasi ja siit: Kakumäe kontserdi korraldaja vastab Brigittele: kas mäletad seda juttu, mida kassas rääkisid?

Vaata pilti allpool! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles