LÕBUS VIDEO ⟩ Belgia jalgpallurid vihtusid tantsu Merilin Mälgu hittloo saatel

Elu24
Copy
Merilin Mälk. Elu24 kollaaž, kuvatõmmis videost.
Merilin Mälk. Elu24 kollaaž, kuvatõmmis videost. Foto: TikTok/Merilin Mälk, Remo Tõnismäe

Särasilmne lauljatar Merilin Mälk jagas TikTokis talle saadetud videot eile toimunud Eesti-Belgia jalgpallimängust. Belgia jalgpalluritele paistis Merilini muusika meeldivat – selle järgi sai lausa naeratus näol sooja tehtud. 

Eesti meeste jalgpallikoondis kohtus neljapäeval Lillekülas MM-valikmängus Belgiaga ja pidi vastu võtma 2:5 kaotuse. Mängul viibinud võisid kuulda kõlaritest Merilin Mälgu lugu «Miljon sammu», mille saatel vastasmeeskond naeratus näol sooja tegi. Kas see tagaski Belgiale võidu? 

«Vaata Merilin, maailma kõige rikkamad inimesed tantsivad praegu sinu loo saatel. Kõige-kõige-kõige kallimad vennad. Kujutad ette, kuhu oled jõudnud?» muljetas mees, kes Merilinile video saatis. «Vaata, Romelu Lukakule meeldib su lugu väga, nii et naeratab lausa. Siin on veel poisse – vali välja, vali ükskõik milline välja!» naljatas ta. 

«Kõige originaalsem video, mis mulle kunagi saadetud on 😂,» kirjutas lauljatar naerusuiselt video kirjelduses. Palju nalja pakkusid video ja mehe kommentaarid ka Merilini TikToki jälgijatele. «See on päris hea!» sõnas üks. «Mega lahe!» muljetas teine. 

Vaata videot allpool!

@merilinmlk

kõige originaalsem video, mis mulle kunagi saadetud on 😂 #fypシ #miljonsammu

♬ original sound - Merilin Mälk

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles