Mupo esimesest septembrist: alaealised võtsid lilled käes viinapudelist julgust (1)

Ketlin Kruse
, Reporter
Copy
Mupo ametnikud
Mupo ametnikud Foto: Mupo

Esimesel septembril otsustas kamp alaealisi enne kooli minekut pargipingil julgustuseks ja taaskohtumise rõõmuks pisut kangemat rüübata. Koosviibimisele tegid aga lõpu munitsipaalpolitsei inspektorid.

Tallinna ühe linnaosa pargist avastasid mupo inspektorid 14–15-aastaste noorte seltskonna, kes esimese koolipäeva eel, lillekimbud käes, viinapudelist julgustuseks lonkse võtsid, kirjutab Pealinn.

Mupo menetluse ja piirkonnatöö osakonna juhataja Triin Uudeväli ütles, et noored olid enda arvates hea peidukoha leidnud. «Nad leidsid, et enne aktusele minekut tuleb pärast väga pikka viirusest tulenevat eemalolekut koolimajast julgust võtta.» Õpilased lisasid, et sõprade nägemine oli nii rõõmus sündmus, et seda tuli tähistada.

«Kahju küll, aga nüüd tuleb noortel oma tegude eest korrakaitsjatele ning emale-isale selgitusi jagada,» tõdes Uudeväli.

Esimene september laabus Uudevälja sõnul kenasti. «Lapsed olid rõõmsad ja elevil. Eriti muidugi esimesse klassi minejad ja seda elevust jätkus ka nende vanematele.» 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles