Alar Karise poeg Kristjan: õnneks on nüüd veidi aega, et atra seada (1)

Kristiina Reimand
, Reporter/toimetaja
Copy
Kristjan Karis.
Kristjan Karis. Foto: Arvo Meeks

Teisipäeval valiti 72 poolthäälega Eesti uueks presidendiks Alar Karis, kes astub ametisse oktoobris. Tulevase presidendi poja Kristjani sõnul muutub ilmselt pereliikmetest kõige rohkem ema Sirje elu. 

Tehvandi spordikeskuse juhatuse liikme Kristjan Karise sõnul väga suurt üllatust siiski täna polnud, sest oli aimata, et isa võib tõepoolest presidendiks saada. «Nüüd on tulemus käes ja õnneks on mõni aeg aega, et atra seada,» naerab Kristjan. Ta lisab, et temale isa uus ametikoht mingeid elukorralduslikke muutusi ei too, vaid pigem muutub elu ema Sirjel, kes peab järgmist viit aastat silmas pidades mingid otsused tegema. 

Tegelikult käis juba viis aastat tagasi avalikkusest läbi jutt, et presidendiks võiks saada Alar Karis. Ehkki teisipäevane uudis, et Karis presidendiks valiti, ei olnud väga üllatav, poleks Kristjan osanud isa tänavust kandidatuuri siiski oodata. «Mingid jutud ja mõtted peas ju käisid läbi ka viis aastat tagasi, aga et see nüüd niimoodi suhteliselt äkitselt tänavu tuli, selleks kindlasti valmis ei olnud.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles