Lastel kodus igav? Need poed toovad parimad mängud teie lasteni

Copy
Foto: Shutterstock

Mänguasjapoodide valik võtab silme eest kirjuks. Nii palju poode, nii palju erinevaid lelusid. Kuidas leida õiget? Need mänguasjapoed panevad rõhku sellele, et müüdavad mänguasjad oleks lastele põnevad, arendavad ja kvaliteetsed.

SIRENA

Peatselt lõppeb suvepuhkus ning lapsed seavad jälle sammud kooli ja lasteaeda. Õuemängud asenduvad tubasemate tegevustega ning riiulid vajavad värskendust uute ja põnevate õppevahendite ning mängudega! Sirenast mänguasjapoest leiab suure valiku õppemänge nii väikelastele kui kooli minejatele värvide, tähtede, numbrite ja palju muu põneva õppimiseks.

Üheks Sirena poe hitiks on Connetix klotsid. Connetix klotsidega saavad lapsed ehitada 2D ja 3D kujundeid, arendades oma loovust ja kujutlusvõimet läbi mängu. Magnetilised klotsid soodustavad kognitiivset arengut, ruumilist teadlikkust, käe-silma koordinatsiooni, motoorseid oskusi ja aitavad lastel mõista teaduslikke ja matemaatilisi kontseptsioone – seda kõike läbi mängu. Lapsed saavad neid kasutada nii iseseisvalt mängimiseks kui ka koos sõpradega või perega suuremate ehitiste tegemiseks, mis arendab hästi koostööoskust, aga ka järjepidevust. Nendest klotsidest saab ehitada suuri losse, kõrgeid torne, teha mänguasjadele uusi maju või avastada 3D kujundeid ja mustreid. Uudista Connetix klotse Sirena e-poest.

blank

ESTONKIDS

ESTONKIDSi e-poes müüdavate mänguasjade valik on unikaalne – sealt leiab peidetud pärle väikestelt brändidelt üle maailma. Kahe väikese lapse vanematena pööravad poe omanikud erilist tähelepanu mänguasjade kvaliteedile. Pea kõik mänguasjad ESTONKIDSis on valmistatud puidust või orgaanilisest puuvillast. Põnevaid lelusid leiab nii beebidele, väikelastele, eelkooli- ja kooliealistele.

Mida põnevat soetada eri vanuses lastele? ESTONKIDSist leiab beebidele ja väikelastele kõristeid ja lihtsamaid puslesid. Kui laps on juba paari-aastane, eelistab ta erinevaid rollimänge – nukud, autod ja nii edasi. Just rollimängude kategooriale on ESTONKIDSis pandud suurt rõhku, et toetada lapse arengut. Teesklusmängud annavad hoogu lapse kujutlusvõimele ning kasvatavad empaatiavõimet. Ühtlasi on rollimängudeks mõeldud mänguasjad pika eaga ning sobivad mängimiseks pikkade aastate jooksul.

Vaata kogu tootevalikut ESTONKIDSi kodulehelt.

blank

HELLYK

Mänguasjapoest Hellyk leiab nii arendavaid mänguasju kui kehasõbralikke lastetooteid. Poes on kogu tootevalik hoolega kokku pandud, et toetada lapse arengut. Näiteks leiab sealt brände, mis toetavad laste vaba mängu ning on inspireeritud Waldorf- ja Montessori pedagoogikast. Ühtlasi on Hellyk Saksa mänguasjabrändi Grimm ainus edasimüüja Eestis. Lisaks mänguasjadele saab Hellykist soetada ka villariideid ja barefoot jalatseid.

Üheks kõige populaarsemaks mänguasjaks hetkel on üle maailma suurt populaarsust kogunud Connetix magnetklotsid, mille maaletooja ka Hellyk on. Lisaks leiab poest ka näiteks Moulin Roty mänguasju. Just Moulin Roty lugude lambid on Hellyk mänguasjapoe üks müüdumaid tooteid. Lambi sisse saab panna slaidiketta, mis pimedas võlub seinale suure pildi. Igal kettal on jutustus läbi 8 pildi. Lugusid saab esitada lapsevanem või laps ning teha seda täiesti oma fantaasiaga.

Kogu tootevalik on poe omanike poolt järgi proovitud ning heaks kiidetud, rõhk on kvaliteedil ja vastupidavusel. Nii on ostetud mänguasjadest lastel rõõmu pikaks ajaks. Uudista tootevalikut Hellyk e-poest.

blank

JUKU

JUKU mänguasjapoest leiab laia valiku mänguasju igas vanuses lapsele ja igale maitsele. Poest leiab mitmeid usaldusväärseid ja tunnustatud brände nagu Hasbro, Lego, Barbie, Rastar, Pat Patrol, Hot Wheels, L.O.L, Fisher Price ja paljud teised.

Beebi mänguasjad aitavad arendada nägemist, kuulmist, motoorikat, keskendumisvõimet ja kujutlusvõimet. Esimene mänguasi, mis sobib isegi vastsündinud beebidele, on mobiil, pehme kaisuloom või kõristi.

Lastele alates 6. elukuust saab juba valida õppemänguasjadeks kuubikuid püramiide ja interaktiivseid mänguasju. Lapsed tunnevad aastast aastasse huvi erinevate sorteerimismängude vastu. Samuti laps tunneb ka suurt huvi muusikakeskuste vastu, mis aitavad arendada rütmi ja mootori meelt.

Eelkooliealiste seas populaarsed loovuse ja katsete komplektid. Sobivad konstruktorid väikeste detailidega; nukud ja nukumajad mänguasjamööbel; plastiliin ja modelleerimisvahendid.

Kooliealised lapsed armastavad mängu, mis nõuab strateegiat ja oskusi. Lemmikud on lauamängud, interaktiivsed mänguasjad; 3D pusle nukud, radioteel juhitavad autod. Lapsed selles vanuses tegelevad loovusega, mängivad eksperimentide ja trikkide jaoks komplektidega.

Vali sobiv kink Jukust!

Copy
Tagasi üles